VITA-LIFE Headquarters Velden / W├Ârthersee (A)
+43 4274 4499 (08:30 - 12:00)
This is a blog article
By

COPD, doorbloeding, diabetes

Sinds enige jaren lijd ik aan COPD, zeer slechte doorbloeding, jicht/reuma en diabetes.

Vanwege de COPD krijg ik 24 uur per dag zuurstof toegediend. De slechte doorbloeding veroorzaakt o.a. veel pijn in mijn beide voeten; zoveel pijn dat ik overwogen heb om beide voeten te laten amputeren (er op lopen kon ik toch al nauwelijks).

Enkele weken geleden heb ik van een Sharity Fund een vita-life R-systeem in bruikleen gekregen nadat ik zulke positieve resultaten had met de behandeling van mijn voeten 2x per week door Brigitte. Zij komt als een van de thuiszorgmedewerkers regelmatig bij mij.

Omdat zij thuis met het Vita-lifesysteem werkt, bracht zij voor mij het kussen en de computer mee om te proberen wat aan de pijn in mijn voeten te doen. Dit had al bij de eerste keer direct een bijzonder resultaat. De beide voeten begonnen te tintelen en daarna werd de pijn minder.

Intussen zijn we een aantal weken verder en zien mijn voeten er heel anders uit. Het vocht is nagenoeg verdwenen en de kleur weer normaal.(Waren paars/blauw en erg opgezet en bij het wassen kon je niet tussen de tenen komen). Dat betekent dat ik weer met mijn hond kan gaan wandelen en tot mijn verbazing kan ik zelfs al een uur zonder zuurstof naar buiten.

Ook de fysiotherapeut ziet enorme verbetering. Hij is verbaasd dat ik ondanks de COPD en slechte doorbloeding nu dankzij het magneetveldsysteem 60 keer 40 kg kan drukken en met beide onderbenen tegelijk 60 keer 60 kg kan opheffen.

Inmiddels maakt ook mijn vrouw gebruik van het systeem en zij heeft nu geen koude handen en voeten meer en de pijn van dystrofie in haar rechterhand is minder scherp.

Rinus Nagtzaam, Roosendaal (84 jaar)